Nieuw warehouse BFCXL2

Vanaf 19 Juni zullen we een nieuw warehouse openen voor 3XL assortiment.

Nieuws

GLN
Voor het correct ontvangen van EDI-berichten is het van belang dat het juiste GLN-adres wordt toegevoegd aan jullie systeem. Het juiste adres en GLN nummer kan je op de pagina van afleveradres magazijn vinden.

Afleveradres inkooporder
In dit warehouse zal assortiment worden neergelegd uit alle categorieën die wij voeren. Het gaat dan om producten met een omvang van 3XL.

Assortiment
Hier kan dus ook assortiment van jou bijzitten. Houd er rekening mee dat het afleveradres op de inkooporder altijd leidend is. Let op: Er zijn twee verschillende GLN-nummers. 1 voor MDA-producten en 1 voor non-clampable producten.

Transitieperiode
Vanaf 19 juni zullen de eerste orders op het BFCXL2 worden geplaatst. We gaan er nu vanuit dat vanaf dan alle orders op ons nieuwe warehouse terecht zullen komen. Voor een enkele uitzondering kan er wellicht nog een order geplaatst worden op ons BFCXL.

Voor wie geldt dit?
Als je op dit moment producten levert aan BFC XL dan kan dit betrekking hebben op je orders. Voor welke producten geldt zie hieronder. Hou hiervoor goed het afleveradres in de gaten bij je orders. Lever je op dit moment geen goederen bij BFC XL of vallen je producten niet onder onderstaande producten, dan kan dit nieuwsbericht ter kennisgeving aannemen.

MDA-producten & non-clampable producten
MDA producten zijn Groot Huishoudelijke Apparaten en Non-clampable producten zijn producten die niet met een klemheftruck mogen worden geklemd, zoals bijvoorbeeld tv’s. Non-clampable producten moeten verplicht geleverd worden op een pallet, anders kan het warehouse de zending niet aannemen. Non-clampable producten horen een non-clampable symbool op de verpakking te hebben.

Minimale afmetingen voor 3XL
De minimale afmetingen voor 3XL zijn 175 x 78 x 58 cm of vanaf 31.5kg.

Let op! De huidige aanlevervoorwaarden zijn ook op BFCXL 2 van toepassing